REDAKTIONENS MÅNADSBREV – december 08

Nu har det gått ett helt kvartal med Tradition & Fason! 36,000 besökare har sedan starten hittat hit. Nu vidtar för vår del en större utvärdering under januari, för att befästa läsvärdet på Internets största och bästa konservativa blogg. Det kommer alltså kunna bli ett riktigt Gott Nytt År även här, och det vill vi verkligen önska våra läsare! Se det som ett nyårslöfte. 😉

Den gångna månaden har skriverierna kretsat mycket kring utlandet och världspolitiken (här, här, här, här, här, här, här, och här). Men också om svensk inrikespolitisk debatt som sådan, idag såväl som historiskt (här, här, här,
här, här och här). Vi har också upprättat en helt ny sektion: Porträtt, i samband med vilket vi publicerat ett antal personporträtt(här, här, här, här), även om motsvarande inlägg redan fanns i arkivet(här, här, här). Denna kategori av inlägg har visat sig vara mycket populära och vi kommer fortsätta att publicera motsvarande artiklar framöver.

December är julens månad och det har också märkts på Tradition & Fason (här, här, här och här). Utöver detta har även kulturdebatten fortsatt( här, här, här och här), liksom den eviga kritiken av vänsterns brist på demokrati(här och här).

Axess redaktionsblogg har även den gångna måndaden uppmärksammat våra skriverier (här), liksom ett flertal mer privata bloggare (exemplevis här, härhär och här)

Läs också:

Redaktionen

Annonser

2 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – december 08”


 1. 1 Robert januari 1, 2009 kl. 22:40

  Hej Tradition och fason!
  Hur kommer det sig att ni inte har några kvinnliga skribenter?

 2. 2 dagelf januari 2, 2009 kl. 0:07

  Hej Robert och tack för din fråga.

  Vi har handplockat ett antal skribenter vi litar på och som vi känner till och det har fallit ut som det gjort.

  Vi hade fram tills nyligen en kvinnlig skribent. Hon har nu valt att inte längre använda oss som plattform för sina skribentambitioner.

  Hälsningar,

  Dag Elfström


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

 • 953,126 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar