REDAKTIONENS MÅNADSBREV -januari 09

Jakob E:son Söderbaum och Dag Elfström

Första månaden på det nya året börjar lida mot sitt slut. Den gångna månaden har enligt vår mening varit den bästa hittils, rent kvalitetsmässigt. Skriverierna har kretsat kring aktuella ämnen såsom konflikten i mellanöstern (här, här och här), krisen i kristdemokraterna(här, här och här) och försvarsdebatten(här, här, här och här). Den tidslösa kulturdebatten har även fortsatt (här, här och här). Likaså har demokratifrågorna tagit relativt stort utrymme (här, här och här).

Vi håller i skrivande stund på med en större kvartalsutvärdering av Tradition & Fason som nu har gått in i ett slutskede. Vi vill gärna också få lite input från våra läsare. Är det något Du tycker fattas? Något vi ägnar för mycket, eller för lite, energi åt? Tveka inte att maila oss på soderbaum@traditionochfason.se eller elfstrom@traditionochfason.se och bidra med dina synpunkter.

Månadens mediauppmärksamhet har återigen bestått i en länk från Axess redaktionsblogg. Den månatliga dosen av privata bloggar som kommenterat våra skriverier har inte heller varit ringa (här, härhär, här, här, här, här, här, här, här, här och här).

Några andra nyheter kan också noteras. Vi har bl.a. skapat en Facebook-grupp. Gruppen är tänkt som en samlingsplats för trogna läsare och fungerar också som ett reklamfönster. Välkommen att ansluta dig! Vi har också möblerat om lite bland våra skribenter. Ny skribent är Daniel Bergström, mer om honom kan ni läsa bland de övriga skribentpresentationerna.

Läs också:

Redaktionen

Annonser

1 Response to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV -januari 09”


  1. 1 Fredrik januari 30, 2009 kl. 20:20

    En exposé över Churchill vore välkommet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 953,124 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar