REDAKTIONENS MÅNADSBREV -mars 09

Dag Elfström och Jakob E:son Söderbaum

Sjätte månaden med Tradition & Fason, visst känns luften redan lite friskare att andas i vårt av socialdemokrati och socialliberalism så kranka land! Utgivningstakten med 10-12 inlägg i veckan har bibehållits även denna månad. När det gäller ämnen och inriktningar på inläggen under den gångna månaden så ha utbudet varit rekordbrett, och det är vi givetvis glada över! Mer än tidigare har partipolitiken fokuserats på olika sätt, såväl Alliansen i stort (här och här), moderaterna (här och här), kristdemokraterna (här och här), MUF och KDU (här och här) samt socialdemokraterna och vänsterpartiet (här, här och här) har kommenterats.

Besökstatistiken har varit förhållandevis jämn och något högre än tidigare månader, vilket förstås är en konsekvens av Dag Elfströms Newsmill-artikel som fick så stor uppmärksamhet i februari.

Vi har följaktligen också klättrat på Bloggtoppens politiska lista, och ligger nu stadigt omkring 40:e plats, medan vänsterkollegorna på Arvidfalk.se ligger på omkring 60:e plats. Detta för oss osökt in på en annan lustighet som redaktionen har noterat under månaden: en sajt som heter ”Bloggvärde”, som värderar olika bloggars värde enligt oklar modell, värderar Tradition & Fason till 1,551 kr. Modern teknik är fantastisk, även om man inte förstår dess mening eller vad man ska med den till. 😉

Sedan måste vi ju bara lyfta fram att Ernst Tryggers brorsons sonson just har skivdebuterat, och i samband med det kommenterar han Tradition & Fason på sin Myspace-sida – hur go e inte den då! Han hör dock till annat politiskt läger och verkar inte vidare begeistrad över högervindarna här. Men vi som gillar att festa till vänsterbetonad musik har kanske här en ny förfestfavorit i visgenren! Besök Samuel Trygger på MySpace.

Annars består månadens mediauppmärksamhet i kommentarer och notiser om Tradition & Fason i Gotlands Allehanda, Svenska Dagbladets ledarblogg, Axess Magasins blogg, Expressens ledarblogg och Voltaire.

Bloggar som länkat till våra inlägg under månaden som gått är:


Avslutningsvis har nu också vår Facebook-grupp fått en egen presentation. Gå med, och hjälp till att sprida ordet, om du inte redan gjort det!

Och så kan ni se fram emot en halvårskrönika här inom kort!

– – –
Tidigare månadsbrev:

– – –

Redaktionen

Annonser

0 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV -mars 09”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 953,100 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar