Hurra, Wanja får sitta kvar!

En glad Wanja Lundby-Wedin ser fram emot valrörelsen

En glad Wanja Lundby-Wedin ser fram emot valrörelsen

Lite överraskande tycks det som LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin lyckas rida ut stormen, och lyckas samla förbundens stöd för att sitta kvar.

Detta är naturligtvis goda nyheter för oss som gärna ser att fackets bossvälde rullas tillbaka något, och som tycker att det är småmysigt med en socialdemokrati parkerad kring 30%-strecket. Jag tror hon blir en värdefull tillgång för oss i valrörelsen.

Patrik Magnusson

Annonser

4 Responses to “Hurra, Wanja får sitta kvar!”


 1. 1 TB april 6, 2009 kl. 19:33

  Det är bara att instämma i glädjeropen.

  Att Vanja Lundby-Wedin skulle bli Alliansens främsta valarbetare hade man inte kunnat tro men det är som sagt bara att tacka och ta emot.

 2. 2 Oskar april 6, 2009 kl. 19:45

  Wanja & Sahlin ett radarpar i kommande EU och Riksdagsval, Alliansen kan bara tacka och ta emot och gratulera deras bästa valarbetare! 🙂

 3. 3 Lakedaemon april 6, 2009 kl. 21:23

  Visst kan jag hålla med om att Mona-Wanja duon är det mest själmålsproducerande radarparet i svensk politisk historia, men å andra sidan så är det djupt oroande att se till vilken grad arbetarklassens självutnämnnda försvarare fjärmat sig från sina kärnväljare. Den socialdemokratiska – fackliga makteliten skiter fullständigt i gräsrötternas åsikter och försöker pracka på dem allsköns världskramar-böglobby-feminist åsikter som på verkstadsgolv och sjukhussalar känns tämligen världsfrämmande, men än sså länge har väljarna för det mesta låtit sig hållas; tron på att facket och sossarna verkligen kämpar för deras sak är djupt rotat, men den röda färgen flagnar nu snabbt och under den dväljs inget annat än egoism.

 4. 4 Stefan april 7, 2009 kl. 12:25

  Jo, man gläds med WLW… ytterligare en period utan socialistisk inblandning verkar nu säkrad!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

 • 989,037 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar

Annonser