Favorit i repris: SAGITTARIUS!

REDAKTIONELLT | Som vi lovade i senaste månadsbrevet kommer det under juni att bli en del nyheter. Gästkrönikor har redan introducerats, och detta är en annan av dem. Tanken är att vi varannan vecka kommer att publicera utdrag ur klassiska skriverier av den framstående konservativa tidningsmannen och publicisten Gunnar Unger (1915-1976). Tillstånd härför har också inhämtats. Unger skrev på Svenska Dagbladets ledarsida under pseudonymen Sagittarius, varför denna serie kontinuerligt kommer att inledas med ” Sagittarius om…”.

För den som vill veta mer om Gunnar Unger rekomenderar vi Carl Johan Ljungbergs personporträtt som publicerades här i början av månaden.

Den uppmärksamme läsaren har noterat att Gunnar Unger redan en gång förut har ”gästspelat” på T&F under Victoria-Daniel-krisen, men nu är alltså tanken att det ska bli ett stående inslag på T&F.

Redaktionen

1 Response to “Favorit i repris: SAGITTARIUS!”


  1. 1 Bengt juni 17, 2009 kl. 10:04

    Sagge var fin han!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Informationsportalen Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 1 045 447 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar