REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juli 09

månadsbrevbild

Dag Elfström och Jakob E:son Söderbaum

REDAKTIONELLT | Högsommar –  juli övergår till augusti. Den gångna månaden har publiceringsfrekvensen varit lägre en normalt men ändå ganska hög om man jämför med många andra debattsidor och bloggar som helt går i dvala under sommarmånaderna.

För läsarnas bekvämlighet har vi nu lagt upp en kalender, månad för månad och dag för dag – vilket givetvis underlättar rejält för er orientering i vårt digra arkiv. Använd alltid arkivet om ni vill söka efter ett visst ämne eller åsikt! Det är därför vi har det, och det är Internets största resurs ifråga om konservativ opinion på svenska.

Månadens skriverier har haft skiftande teman. Första veckan i juli präglades naturligt av partiledarnas almedalstal och då speciellt Göran Hägglunds ideologiska flörtar med konservatismen (läs här, här, här, här, här, här). Diverse ideologiska (här, här, här, här) och utrikespolitiska (här, här, här, här, här) spörsmål har också vädrats under den gångna månaden. Därtill har vi även publicerat två stycken gästkrönikor (av Tobias Harding, och Anders Edwardsson) samt tre stycken textutdrag i vår Sagittarius-serie (här, här, här).

Besöksstatistiken ser ljus ut och vi passerade under juli månad 150,000 besökare. På Bloggtoppen.se:s politiska kategori ligger vi nu veckovis runt plats 25-30, vilket är en ökning jämfört med juni.

Den externa publiciteten har även förevarit under juli. Dag Elfström fick i egenskap av redaktör för T&F förra veckan en artikel om konservatism publicerad på Newsmill. Nättidsskriften Voltaire har på sin redaktionsblogg också i två inlägg kommenterat vår existens och våra inlägg (här, här).

Vi är dessutom tacksamma för den gångna månadens uppmärksamhet från: Stockholmsvänstern, Michaël Lehman 1 och 2, Tommy HanssonVignettes, Erik Laakso, Helene Törnqvist, Kommandot, Samtid Framtid och Black Sheets Records .

Glöm inte att stötta oss och sprida ordet genom att gå med i T&F:s Facebook-grupp! Såväl sympatisörer som andra som intresserar sig för vad vi skriver är välkomna.

Fortsatt trevlig sommar önskar vi på T&F!

Tidigare månadsbrev:

Redaktionen

Annonser

0 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juli 09”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 950,446 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar