Konservativt Forums sommarkonferens 2009!

logga_stor

Det drar ihop sig till Konservativt Forums årliga sommarkonferens, som nu firar 5 årsjubileum. Tidpunkten är som vanligt sista helgen i augusti, närmare bestämt 29-30/8 och staden är Uppsala. Förra året hedrades vi med två internationella gäster, den ene från Finland och den andre från USA. Detta år kommer vi också att hedras av två internationella gäster, en från Holland och en annan från USA.

Årets konferens går under titeln ”Den nya konservatismen”. Talare är Elise Claeson om perspektiv på en konservatism för Sverige i 2000-talet, Diederik Boomsma och Jonathan Price om uppbyggnaden av den holländska Edmund Burke-stiftelsen och det paneuropeiska konservativa nätverket, och Dick Erixon om konservatismens globala ansvar.

För första gången öppnar vi upp konferensen för utomstående som är intresserade, det är också därför vi valt detta specifika tema. Gästlista gäller dock, liksom en deltagaravgift på 250 kr. I denna ingår en lunch, en trerätters högtidsmiddag och två fikapauser. I samband med intresseanmälan vill vi ha in sakliga självbiografier av de T&F-läsare som vill komma. Medlemmar/sympatisörer av utomparlamentariska partier göre sig icke besvär.

Intresseanmälan sker till: info@konservativtforum.org

Hälsningar från arrangörerna Jakob E:son Söderbaum och Dag Elfström!

Redaktionen

Annonser


Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.



Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.



Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 953,100 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar