REDAKTIONENS MÅNADSBREV – augusti 09

son Söderbaum

REDAKTIONELLT | Hösten står inför dörren. Sensommarens bloggande har varit ganska lågintensivt här på T&F, till del bestående av att T&Fs redaktörer på sin lediga tid varit upptagna med att arrangera Konservativt Forums konferens i Uppsala – som hölls förra helgen. En separat rapport om den kommer senare i veckan. Detta till trots har vi ändå fått en del skriverier publicerat.

Månadens skriverier har dominerats av frågor som socialpolitik (här, här, här) och kulturpolitik (här, här, här). Jakob E:son Söderbaums har nu avslutat sitt sommarvikariat på NWT:s ledarredaktion vilket han också sammanfattat i tre delar (del 1, del 2, del 3). Två gästkrönikor har också publicerats (Mattias Zachrisson och Lennart Sacrédeus) , liksom två artiklar till vår Sagittarius-sektion (se här, här).

Den externa publiciteten har under augusti bestått av Rolf K Nilssons artikel på Newsmill, Helsingborgs dagblads ledarblogg samt Knappnytts kommentar av Dag Elfströms artikel om Pride-paraden.

Vi är också, som vanligt, tacksamma för bloggar som uppmärksammat oss under månaden: Michaël Lehman, Mattias Svensson, Christopher Dywik och Niklas Hellgren.

Om sommaren inneburit lite sparlåga så blir det förhoppningsvis fullt ös under hösten här på T&F!

Tidigare månadsbrev:

Redaktionen

Annonser

5 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – augusti 09”


 1. 1 H. B. Palmaer september 3, 2009 kl. 13:22

  Vafalls? Inte ett ord av tacksamhet till Beska droppar, som ju uppmärksammat er. Ajabaja.

 2. 2 Olof september 5, 2009 kl. 0:54

  Jag kan hålla med om att det är märkligt att en högkvalitativ blogg som Beska droppar inte avtackas, när man gör sig mödan att tacka en, milt sagt, inte så högkvalitativ bloggare som Michael Lehman.

 3. 3 Patrik P september 5, 2009 kl. 1:53

  Med tanke på att ”beska droppar” ägnar stor energi åt att häckla T&F är det väl inte så konstigt att herrarna bakom T&F inte i onödan vill ge detta uppmärksamhet?

 4. 4 Olof september 5, 2009 kl. 2:50

  Patrik:

  Högkvalitativt hån är mer värt än inställsamt skitprat. Beska droppar har förtjänstfullt satt strålkastarljuset på den här bloggens blinda fläck: invandringsfrågan. Den feghet som kännetecknar alla Tradition & Fasons skribenter utom Andreas Braw i den frågan kan närmast liknas vid att bortse från en galopperande, möbel- och porslinskrossande elefant i vardagsrummet.

 5. 5 Patrik Magnusson september 5, 2009 kl. 8:21

  Olof,

  Feghet är dessvärre något som är ganska utbrett inom politiken, inte bara på denna blogg. Se bara på regeringen. Har de vågat föreslå avskaffandet av all privategendom? Nix!

  Har Lars Ohly vågat kräva inkomstskattens avskaffande? Ingalunda. Men fegheten inskränker sig inte bara till riksdagspartierna. Inte ens SD, dessa det politiska modets riddare, är befriade från skamfläckar. Vågar SD uttala sitt stöd för införandet av feminism som statsideologi? Nähä, då. Vilka fegisar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

 • 953,126 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar