REDAKTIONENS MÅNADSBREV – september 09

grattisREDAKTIONELLT | Här är det alltså: det tolfte månadsbrevet, ett år med Tradition & Fason! Det känns såklart stort. Jubileumet har också samanfallit med att vi uppnått 200,000 träffar på sidan sedan starten. Det känns naturligtvis också mycket roligt.

Nu börjar arbetet med det andra året, som förhoppningsvis blir minst lika lyckat som det första! Vi tar gärna emot lite hjälp av våra läsare, vad vill Du se mer av? Har Du förslag på ämnen vi kunde belysa mer? Har publiceringsfrekvensen på det stora hela varit bra hittills? Alla synpunkter är välkomna! Det går utmärkt att lämna synpunkter här i kommentarsfältet, eller så kan ni maila redaktörerna på soderbaum@traditionochfason.se och elfstrom@traditionochfason.se. Den som är med i vår Facebook-grupp kan även lämna synpunkter den vägen.

Även om vi ser T&F som ovärderlig så värderar siten Bloggvarde.se sidans värde till 23,491 kr. Kolla in deras värdering här. Beträffande Bloggtoppens lista över de mest populära politiska bloggarna så klättrar vi sakta men säkert uppåt och landar allt oftare bland de 25 mest besökta.

Den gångna månadens skriverier har inte minst dominerats av kyrkovalet (här, här, här, här), men även partipolitik – såväl europeisk som svensk (här, här, här, här, här, här). Vi har också publicerat en uppskattad intevju med Claes G. Ryn, två bokrecensioner (här, här) och två stycken artiklar till vår Sagittarius-sektion (här, här).

Vi tackar och bockar för den gågna månadens uppmärksamhet ute i bloggvärlden: Nya Politiken, Mats Reimbertsson, Peter Andersson, Salve Regina, Martin Edgélius, Et Vis Vitae och Ja Till Livet.

Och, återigen, glöm inte att Du kan stötta oss och sprida ordet genom att gå med i T&F:s Facebook-grupp! Såväl sympatisörer som andra som intresserar sig för vad vi skriver är hjärtligt välkomna.

Tidigare månadsbrev:

Redaktionen

Annonser

3 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – september 09”


  1. 1 FredrikN oktober 2, 2009 kl. 5:52

    Gratulerar! Roligt att se denna sida utvecklas från starten. Jag hoppas på fler bokrecensioner, kanske fler konservativa portalverk. Vad hette han nu den svarte amerikanen som skrivit bra (och korta) verk? Jag efterlyser även artiklar om Churchill.

  2. 2 Mikael Andersson oktober 2, 2009 kl. 7:05

    Jag tycker ni ger ett mycket bra jobb. Och hoppas verkligen att ni kör ett tema snart. Vi börjar sakta men säkert närma oss valrörelsen, det hade då varit oerhört intressant om man hade haft ett tema ”Ett konservativt Sverige” eller liknande. Där man tar upp varje område utifrån de värderingar man står för. T.ex i artikel 1, skola, sen vård, sen arbetsmarknad o.s.v. Att få en glims av hur ”idealsverige” skulle vara hade varit oerhört intressant.

  3. 3 Mattias oktober 3, 2009 kl. 11:43

    Gratulerar! Hoppas det fortsätter i samma takt, ser dock gärna fler artiklar om konservatismen som ideologi och andra tankar, inte bara om den dagliga politiken så att säga..


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 950,446 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar