REDAKTIONENS MÅNADSBREV – november 09

månadsbrevbild

Dag Elfström och Jakob E:son Söderbaum

REDAKTIONELLT | Ännu ett månadsbrev seglar ut över T&F:s läsarglada höstnejder! Månaden inleddes med att SR Godmorgon världen utropade att konservatismen är inne, vilket vi givetvis kommenterade.

Under månaden har sedan blogginläggen dominerats av partipolitiskt relaterade kommentarer till både höger och vänster (här, här, här och här). Vi har också uppmärksammat det viktiga 20-årsminnet av Berlinmurens fall.

Två gästkrönikor har publicerats, en av Bertil Häggman om Edmund Burkes strategiska tänkande under 1790-talet, och en av Torbjörn Aronson om Harald Hjärne – doldis och högerpatriark. Eftersom antalet gästkrönikor börjar bli betydande har vi också inrättat en särskild Gästkrönike-sektion i hemsidans header, där alla hittills publicerade gästkrönikor står med.

Vår stolta Gunnar Unger-sektion, eller Sagittarius som ju var hans pseudonym, har förstås utökats även den med två nostalgiska inlägg (här och här).

Roligt under månaden är att portalen Inflytande.se rankar Traditionochfason.wordpress.com som en ”mycket inflytelserik blogg”, endast 1,109% av svenska bloggar är mer inflytelserika!

Kom ihåg att gå med i vår Facebook-grupp om du inte redan gjort det!

Tidigare månadsbrev:

Redaktionen

Annonser

1 Response to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – november 09”


  1. 1 Roliga filmklipp december 12, 2009 kl. 17:57

    Tjusig blogg! bloggat länge?
    intresserad av ett länkbyte med vår blogg?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 950,446 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar