REDAKTIONENS MÅNADSBREV – februari 2010

Jakob E:son Söderbaum och Dag Elfström

REDAKTIONELLT | Det var som sjutton, som man säger! Tradition & Fasons sjuttonde månadsbrev är dock INTE som de andra. Det har nämligen inget varit, grejen med månadsbreven är ju att visa på det särskilda vi bjudit på just den senast gångna månaden uppdelat i vissa teman.

Februari månad har haft en del ovanliga teman. Bland dessa kan nämnas ”arbetarkonservatism och underifrånkonservatism” (här, här, här) och olika islamrelaterade-teman(här, här, här). Men även mer återkommande teman som partipolitik (här, här, här, här, här, här) och ideologi (här, här, här, här) har präglat månadens skriverier.

En gästkrönika av Jan Kallberg och två inlägg till Sagittarius-sektionen kan vi också lägga till handlingarna för februari månad (här, här).

Vi kan också notera att Jakob E:son Söderbaum börjat blogga på Världen Idag, och detta under T&F-flagg. Inläggen publiceras inte bara på Världen Idags hemsida utan trycks även i papperstidningen. Läs mer om samarbetet här.

Sedan är vi ju som vanligt tacksamma för månadens skörd av inkommande blogglänkar: Sara Hellman, Dexion, Beredskapsmuseet, Kommandot, Civilekonombloggen, Konservativa Tankar, En sanningens man och Niklas Dougherty.

Noterbart är också att vi fått en ny skribent på T&F, nämligen Torbjörn Kvist. Torbjörn har tidigare skrivit för den numera nedlagda nättidsskriften Caputs Tidning. Välkommen Torbjörn! Vi tackar samtidigt av Daniel Bergström, som på grund av tidsbrist nu avslutar sitt skribentskap på T&F. Tack för allt Daniel!

I vanlig ordning vill vi också påminna om vår Facebook-grupp, som nu har fler än 200 medlemmar – bli en av dessa om du inte redan är det.

Allt gott!

Redaktionen

Annonser

1 Response to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – februari 2010”


  1. 1 FredrikN mars 1, 2010 kl. 6:52

    Jag vill gratulera. Trevligt att se en konservativ röst göra sig hörd och trevligt att få följa den från allra första början. Kan niskriva något om våldet i Sverige? Enligt erixon.com är den större än i New York, kan det vara sant?

    Och så önskar jag mig en artikel om Winston Churchill…

    God fortsättning!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 952,918 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar