REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juli 2010

Dag Elfström och Jakob E:son Söderbaum.

REDAKTIONELLT | Ännu en månad kan läggas till handlingarna. Juli brukar vara årets mest inaktiva månad. Och det skulle väl vara synd att hävda att vi har gått på högvarv den gångna månaden, men det stundande valet har trots allt gett ganska många ämnen att reflektera över och vi känner ändå att vi kan vara rätt nöjda med produktiviteten under månaden.

Valrörelsen avspeglar sig också väldigt tydligt i skriftställningen den gångna månaden, där inte minst inrikespolitiska frågor dominerat (här, här, här, här, här, här, här, här, här, här). Ordentliga doser idédebatt(här, här, här) och utrikes relationer(här, här, här) har läsarna också bjudits på. 

Mellan 28/6 och 16/8 har en del av produktionen decentraliserats genom Jakob E:son Söderbaums sommarvikariat som politisk redaktör på Kalmars stora dagstidning Barometern. Denna del har sammanfattats i två inlägg hittills (här, här).

Våra norska kollegor på Minerva har uppmärksammat T&F genom att publicera en översättning av den gästkrönika författad av prof. Claes G. Ryn som vi publicerade i oktober förra året. Skåda den i norsk version här.

Liksom alltid, kära läsare, är vi tacksamma för månadens inkommande blogglänkar: Christopher Dywik 1, Christopher Dywik 2, Martin Edgelius, Caroline Szyber, Pierre Ringborg och Zeth Arkö Gogman.

Fortsatt trevlig sommar!

Redaktionen

Annonser

3 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juli 2010”


 1. 1 FredrikN augusti 8, 2010 kl. 12:34

  Ni gör ett bra jobb och jag hoppas att ni orkar fortsätta. Men jag har lite mer jobb åt er: var hittar jag en konservativ i Värmlands KD?

 2. 2 FredrikN augusti 8, 2010 kl. 12:35

  På riksdagslistan alltså.

 3. 3 Dag Elfström augusti 8, 2010 kl. 13:18

  Fredrik:

  Tack 🙂

  Inte så svårt, nr 2 på listan står Charlie Weimers.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

 • 952,865 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar