REDAKTIONENS MÅNADSBREV – januari 2011

REDAKTIONELLT | Första månaden på det nya året är avverkad med kraft. Först och främst har vi under denna månad kommit att passera en magisk gräns. Vi har nämligen nått upp till 500,000-besökare sedan starten för drygt två år sedan! Det känns givetvis jättekul, och det tyder på att vi i alla fall gör en hel del rätt.

Inför det nya året har vi också glädjen att förstärka den redan rätt gedigna skribentstocken med en förmåga av beprövat bästa virke. Välkommen tillbaka säger vi till Patrik Magnusson, efter fem månaders frånvaro som både han och redaktionen hade befarat skulle vara betydligt mer bestående.

Eftersom vi hunnit fylla två år har under månaden publicerats en tvåårskrönika, där vi sammanfattat T&Fs bildande och utveckling så här långt.

Liksom färgsprakande fyrverkerier för att fira det nya och kommande året har januari månad karakteriserats av en sällsam ämnesblandning. De partipolitiska vardagsfrågorna, inte minst gällande försvaret, har det författats både längre och kortare inlägg om (här, här, här, här, här).  I övrigt har frågor som kultur, utbildning och historia tagit plats (här, här, här, här, här, här).

Vi är som alltid tacksamma över månadens externa uppmärksamhet: Martin Edgélius, I skuggan av Alperna (1, 2), Tommy Hansson och Jan Olof Bengtsson (1,2,3,4).

Medverka gärna till allt detta firande genom att gå med i T&F:s alldeles egna Facebook-grupp! Både sympatisörer och meningsmotståndare som tycker att vi bidrar på ett positivt sätt till den svenska samhällsdebatten är välkomna både att ansluta sig och att diskutera T&F i allmänhet tillsammans med andra medlemmar.

Redaktionen

Annonser

0 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – januari 2011”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 952,918 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar