REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juni 2011

REDAKTIONELLT | Många av Sveriges politiskt inriktade bloggar har nu gått in i sommarstiltje. Även här på T&F ligger tempot på en något lägre nivå, men vi har alltjämt publicerat några kvalitetsbidrag under månaden som gått.

Bland månadens artiklar tål speciellt Carl Johan Ljungbergs artikel om den norditalienska staden Turin jämte Jakob E:son Söderbaums och Patrik Magnussons ideologiskt utredande artikel om konservatismens tydliga kontraster mot nazism och fascism att lyftas fram. Detta utöver den sedvanliga dosen av parti- och inrikespolitiska inlägg (här, här, här, här).

Vi är som alltid tacksamma för de inkommande länkarna: Wiktzac, I skuggan av alperna, Stenkvist, Jan Olof Bengtsson, och Peter Harold.

Från oss alla till er alla – fortsatt trevlig sommar, gärna med oss på T&F!

Redaktionen

Annonser

0 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – juni 2011”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 952,918 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar