REDAKTIONENS MÅNADSBREV – augusti 2011

Dag Elfström och Jakob E:son Söderbaum

REDAKTIONELLT | Augusti månad är slut, och därmed sommarmånaderna. Molnen börjar torna upp sig och mörkna vid horisonten. Även T&F närmar sig med tunga steg sin ålders höst.

Under den gångna månaden har internationella utblickar stått i fokus (här, här, här och här). Inrikespolitiskt har vi diskuterat framför allt Moderaterna (här och här) och Vänsterpartiet.

Två porträtt har publicerats, om Francois-René de Chateaubriand och PDA Atterbom. Vi har även publicerat en gästkrönika av Christian Braw på temat ”Ideologierna och samhället”.

Under månaden har T&F:s Jakob E:son Söderbaum också blivit publicerad i anrika högertidskriften Svensk Tidskrift och i pålitligt konservativa Västerviks-Tidningen.

Som vanligt är vi tacksamma för månadens inkommande länkar. Denna gång från: Martin Edgélius, Hälsingen och Kärnkraft i världen.

Koka Dig lite te inför hösten och var inte rädd för det som kommer, utan glad för det som varit.

Redaktionen

Annonser

0 Responses to “REDAKTIONENS MÅNADSBREV – augusti 2011”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Organisationer & information


Konservativt Forum samlar klassiskt konservativa runtom i Sverige till diskussion och arrangerar bl.a. en årlig konferens.Emprons informationsportal Konservatism.se har utmärkta sammanfattningar och fördjupningsmaterial om konservatism på svenska.


Föreningen Heimdal i Uppsala är Sveriges största och äldsta politiska studentförening. Föreningen verkar sedan 1891 för en reformvänlig konservatism.Sprid ordet... stöd Tradition & Fason på Facebook!

Antal besökare

  • 953,009 träffar
Bloggtoppen.se

Politik bloggar